Häiden jälkeen

Vihkiminen ja hääjuhla kestävät vain hetken, jonka jälkeen yhteinen pidempi taival puolison kanssa alkaa.  Avioliittoa suunnitellessa kannattaakin miettiä, millaista avioliittoa yhdessä rakennetaan.

Raision seurakunta tarjoaa monenlaista tukea yhteiselle tiellenne. Seurakunnasta löytyy mm. keskusteluapua, perhettä ja parisuhdetta tukevaa toimintaa myös hankalina hetkinä. Lue lisää seurakunnan parisuhdetyöstä.

Parisuhteeseen kannattaa panostaa - silloinkin, kun kaikki tuntuu menevän hyvin. Myös kirkollisten toimitusten avulla voitte juhlistaa ja vahvistaa omaa perhettänne ja elämäänne. Tällaisia toimituksia ovat mm. kodin siunaaminen, rukoushetki vuosipäivänä sekä usein myös perhejuhlana vietettävä kastepäivä.