Virkatodistus

Seurakunta antaa virkatodistuksia nykyisistä ja entisistä jäsenistään ja heidän perhesuhdetiedoistaan siltä ajalta, kun he ovat tai ovat olleet kirjoilla Raision seurakunnassa.

Perushenkilötiedot sisältäviä todistuksia tarvitaan nykyisin harvoin, koska viranomaiset hankkivat varmistustiedot yleensä itse suoraan väestötietojärjestelmästä.

Tilaus

• täytä sähköisen virkatodistustilauksen
  • täytä ja tulosta PDF-tiedoston ja lähetä sen joko sähköisesti osoitteeseen virasto.raisio@evl.fi tai postitse osoitteeseen Raision seurakunta, Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio,
  • täytä lomake seurakuntatoimistossa henkilökohtaisesti
  • tilaa virkatodistuksen puhelimitse numerosta 02-4360300

Sähköinen virkatodistustilauslomake.

Virkatodistuslomake (PDF-tiedosto)

Toimitus

Virkatodistukset toimitetaan postitse tilaajan osoitteeseen, ellei toisin ole sovittu. Mukana lähetetään pankkisiirto.

Virkatodistuksen hinta

Ilmaiset virkatodistukset:

• Elää-todistus
  • Virkatodistukset, joihin tulee ainoastaan seurakunnan jäsenen omat tiedot.

8 € maksavat virkatodistukset:

• Virkatodistus, johon tulee esim. henkilön muuttotietoja, aviopuolison, lasten tai vanhempien tietoja.
  • Virkatodistus, johon tulee ainoastaan avioliitto tai kuolintieto.

30 € maksavat virkatodistukset:

• Virkatodistukset, joihin haetaan tietoja vanhoista kirkonkirjoista.

Katso lisätietoa hinnoista.

Lisätietoja seurakuntatoimistosta.