Hiljainen viikko ja pääsiäinen

Palmusunnuntai 20.3.

• Messu klo 10 kirkossa. K. Haapakoski, Rautiainen, Engström, Ikiduuri. Palveluvuorossa Raision Martat. Messun jälkeen Kirkkokahvit ja Pääsiäismyyjäiset Tasalan Kamarissa.

Maanantai 21.3.

• Hiljaisen viikon ehtoollinen klo 10 Hulvelatalossa. Vuorio, Saarinen, Andersson.
  • Pääsiäishartaus klo 11 Tasalan Kamarissa. Ruotsalo, Engström.
  • Iltakirkko klo 18 kirkossa. Kehitysvammaisten pääsiäiskirkko. Vuorio, Leino, Engström.

Tiistai 22.3.

• Kirkko avoinna klo 16.30-18 hiljentymistä ja rukousta varten.
  • Iltakirkko ja ehtoollinen klo 18 kirkossa. V.Siltala, Ruotsalo, Engström.

Keskiviikko 23.3.

• Pääsiäisvaellus: Kärsimyksestä kirkkauteen klo 18 ja 18.15. Alakappelilta kirkon kautta Kirkkauden Kappeliin.

Kiirastorstai 24.3.

• Messu varttuneelle väelle klo 12 kirkossa. V.Siltala, Vuorio, Saarinen. Laulukammari. Kirkkokuljetus.
  • Messu klo 18 kirkossa. Lummikko, Vuorio, Saarinen.

Pitkäperjantai 25.3.

• Sanajumalanpalvelus klo 10 kirkossa. Pajunen, Ruotsalo, Engström, Pyhän Martin Laulajat.
  • Jeesuksen kuolinhetken hartaus klo 15 alakappelissa. Ruotsalo, Engström.
  • Luukas –passio. Seppo Pänkäläisen säveltämä Jeesuksen kärsimyshistoria klo 18 kirkossa.  Martinus –kuoro ja Pyhän Martin Laulajat, joht. Katarina Engström.

Lauantai 26.3.

• Pääsiäisyön messu klo 23 kirkossa. Ruotsalo, K.Haapakoski, S.Nieminen ja nuorten musiikkiryhmä. Messun jälkeen juhla ja kevyt pääsiäisateria seurakuntatalossa.

Pääsiäispäivä, su 27.3.

• Messu klo 10 kirkossa. Rautiainen, V.Siltala, Saarinen.

2. pääsiäispäivä, ma 28.3.

• Perhemessu klo 10 kirkossa. K.Haapakoski, Rautiainen, Engström.