pelinappulat raisio

Jumalanpalveluselämä

Raision seurakunnassa järjestetään useita erilaisia jumalanpalveluksia aina perinteisitä messuista nuorten KirkonMenoihin. Jumalanpalvelusten lisäksi järjestämme viikottain erilaisia hartaushetkiä sekä seurakunnan tiloissa, että muualla Raisiossa. Tiistaisin kirkossa on avoinna ns. Rukouksentalo, jossa jokainen voi hiljentyä itsekseen tai rukoilla yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus

sunnuntaisin ja pyhäpäivisin kello 10 Raision kirkossa
Osa jumalanpalveluksista on ns. sanajumalanpalveluksia eli niissä ei jaeta ehtoollista.
Lisätietoja seuraavista jumalanpalveluksista löytyy etusivun tapahtumakalenterista:

Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina seurakunta järjestää kirkkokuljetuksen messuun.

Erilaisia Jumalanpalveluksia

Perinteisten messujen lisäksi tarjolla on muun muassa Perhekirkkoja pienten lasten perheille, KirkonMenoja nuorille ja nuorekkaille sekä tietysti aivan omanlaisensa Raisiomessu.