Raisiomessu: jumalanpalvelus koko perheelle seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella

Raisiomessu on kaikenikäisten jumalanpalvelus seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella.

Raisiomessua vietetään kerran kuukaudessa, sunnuntaisin klo 17- 19 seurakuntatalolla.

Messu on rentoa yhdessäoloa ja Jumalan sanan äärellä vahvistumista. Raisiomessussa panostamme myös yhteyden kokemiseen, joka huipentuu yhteiseen ehtoolliseen.

Ilta koostuu bändin säestämästä musiikista, opetuspuheenvuorosta ja keskustelusta, mahdollisuudesta esirukoukseen, ehtoollisesta ja yhteisestä iltapalasta lopuksi. Pienemmille lapsille ja varkkari-ikäisille on järjestetty omat kanavat.

Syksyn 2017 Raisiomessut su klo 17:

24.9 "Takaisin kotiin", vieraana muusikko Nina Åström

15.10 "Iloinen luterilainen", puhumassa pastori Antti Pajunen

19.11 "Kohtaamisia tiellä", vieraana hiippakuntasihteeri Anssi Nurmi.

Lisätietoja antaa messuisäntä, pastori Antti Pajunen 044-7160 358, antti.pajunen@evl.fi .