Raisiomessu: jumalanpalvelus koko perheelle seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella

Raisiomessu on kaikenikäisten jumalanpalvelus seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella.

Raisiomessua vietetään kerran kuukaudessa, sunnuntaisin klo 17- 19 seurakuntatalolla.

Messu on rentoa yhdessäoloa ja Jumalan sanan äärellä vahvistumista. Raisiomessussa panostamme myös yhteyden kokemiseen, joka huipentuu yhteiseen ehtoolliseen.

Ilta koostuu bändin säestämästä musiikista, opetuspuheenvuorosta ja keskustelusta, mahdollisuudesta esirukoukseen, ehtoollisesta ja yhteisestä iltapalasta lopuksi. Pienemmille lapsille ja varkkari-ikäisille on järjestetty omat kanavat.

Kevään 2017 Raisiomessut su klo 17

15.1 pastori Antti Pajunen

12.2 terapeutti Eeva-Kaija Lemmetyinen

15.3 teologian professori Antti Laato

23.4 pastori Vesa Siltala

Lisätietoja antaa messuisäntä, pastori Antti Pajunen 044-7160 358, antti.pajunen@evl.fi .