Tapahtumiin ilmoittautuminen

Isostehtävät

Voit ilmoittautua monenlaisiin isosen tehtäviin, kuten isosleireille, KirkonMenoihin, hartauksiin ja tyttöjen ja poikien toimintaan. Seurailethan avoinna olevia ilmoittautumisia!

Leirit ja Retket

Nuorille järjestetään erilaisia leirejä, retriittejä ja retkiä pitkin vuotta. Nuorten leirit järjestetään pääosin Merimaskussa seurakunnan Viherlahden leirikeskuksessa.

Peruutukset

Leirin tai tapahtuman voi peruuttaa ilmaiseksi viikkoa ennen leiriä viimeistään klo 16. Tämän jälkeen maksua ei palauteta. Mikäli sinulla on lääkärin tai terveydenhoitajan todistus siitä että olet kipeä, leirimaksu palautetaan.

Maksuvapautus

Mikäli taloudellinen tilanteesi on huono, etkä siksi pystyisi osallistumaan johonkin maksulliseen nuorten toimintaan, kannattaa sinun tulla henkilökohtaisesti juttelemaan työntekijän kanssa.