Naulakko

NAULAKKO on ilmainen tavara- ja vaatevarasto vähävaraisille raisiolaisille. Naulakosta löytyy monenlaista hyödyllistä tavaraa arjen tarpeisiin mm. vaatteita, liinavaatteita, kenkiä, takkeja ja astioita tai vaikkapa leluja lapsille.

Naulakossa asiointi

Naulakko on avoinna maanantaisin klo 14-16 ja torstaisin klo 12-14. Naulakossa asiointi tapahtuu vain seurakunnan diakoniatoimistosta saatavalla tavaranhakulomakkeella. Kesäkuussa Naulakko on avoinna vain torstaisin ja heinäkuun sekä elokuun kokonaan suljettu. Tarvittaessa voit kuitenkin ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin ja sopia Naulakossa käymisestä.

Diakoniatoimiston päivystys (Kirkkoherrankuja 2) on avoinna maanantaisin klo 13-15. Diakoniatyöntekijä täyttää henkilökohtaiseen hakulomakkeeseen asiakkaan tarpeen tavarasta tai vaatteesta. Naulakossa työskentelevät vapaaehtoiset  auttavat mielellään asiakasta löytämään sopivat tavarat.

Tavaranhakulomake on henkilökohtainen ja samalla lomakkeella voi asioida Naulakossa kuusi kertaa, enintään kerran kuukaudessa. Lomake jää Naulakkoon ja vapaaehtoinen merkitsee siihen joka kerta asiakkaan käynnin. Tarvittaessa voit pyytää uuden tavaranhakulomakkeen diakoniatyöntekijältä diakoniatoimiston päivystysaikana.

Notkuuko oma naulakko?

Pursuavatko kaappisi vaatetta ja tavaraa, joita et enää itse tarvitse tai käytä? Onko kaapeissasi monen vuoden herätehankinnat vailla käyttöä? Vievätkö pelit ja lelut turhaa tilaa kaapeissasi?

Naulakko ottaa lahjoituksina vastaan vaatteita, leluja, pelejä ja kodin tarvikkeita. Vaatteiden toivotaan olevan puhtaita ja ehjiä sekä kodin tarvikkeiden käyttökelpoisia. Lahjoituksia voi tuoda Naulakkoon, Purokatu 9 (Kruunukeskus),  torstaisin klo 10-11. Muina aikoina voit sopia  Naulakossa käynnistä diakoniatyöntekijän kanssa tai soittaa suoraan Naulakon vapaaehtoiselle, puh. 040-5113 706.