Aikuisille

Tule mukaan seurakunnan toimintaan ja tilaisuuksiin ajatuksinesi ja kysymyksinesi, yhdessä rakentumaan ja rakentamaan.

Aikuisille on tarjolla on kuorotoimintaa, Raisiomessun rentoa menoa, vapaaehtoisten vetämää pienryhmätoimintaa, seurakuntailtoja, Raamatun opetusta sekä erilaisia mahdollisuuksia rukoukseen ja keskusteluun.

Oikean reunan palkista löydät tarkempia tietoja tapahtumista ja piireistä. Jotkut ryhmistä on suunniteltu vain miehille tai vain naisille; niitä on koottu omien otsikoiden alle.

Tukea keskustelusta

Elämässä saattaa tulla vaikeita aikoja, jolloin kaipaa henkistä ja hengellistä tukea. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan pappeihin tai diakoniatyöntekijöihin ja pyytää ajan henkilökohtaista keskustelua varten. Papit ja diakoniatyöntekijät auttavat henkisissä, hengellisissä ja aineellisissa ongelmissa.