Varttuneiden kerhot

Varttuneiden kerhoissa kokoonnutaan yhteen laulujen, sanan ja keskustelujen äärelle. Nautimme aina myös hyvät Reilun kaupan kahvit ja vehnäset. Varttuneiden kerhoihin toivotaan mukaan kaikkia, jotka haluavat toisten mukaan seurakunnan tilaisuuteen ja jaksavat parituntisen olla ja kuulla ja osallistua. Tämän mahdollistaa kerhokuljetus: Pääset kerhoon taksikyydillä, kunhan ilmoitat siitä kerhoemäntä diakonissa Mariitta Pentille 044-7160 352. Taksin omavastuuhinta on 2€/suunta, seurakunta maksaa loput. Syksyisin ja keväisin teemme myös retkiä!

Tule mukaan! Kysy, ihmettele, tavataan! Lämmöllä, Vapahtajan Siunausta!

Kesän seniorileirit ovat elokuussa 2017. Eka leiri on 8.-11.8. ja toka leiri 15.-18.8. Olethan Sinäkin mukana?! Kaavakkeita löytyy diakoniatoimistosta ja Tasalan Kamarista.