Miehille

Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Saunanlauteilla, juoksulenkillä tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

Miesten iltavapaat keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2)

Musiikkia ja rentoa olemista iltapalan kera. Miehen tiehen johdattelee Joel Hallikainen.

24.1: Mies ja luonto, vieraana dosentti ja lintumies Lennart Saari

7.3: Mies ja yrittäminen, vieraana yrittäjä Ilkka Saarinen

11.4: Mies ja turvallisuus, vieraana

Alakappelin miesten illat

Uusi toimintamuoto! Miehillä on nyt mahdollisuus tulla säännöllisesti yhteen. Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen parittomien viikkojen maanantai-iltaisin klo 18.30 alkaen 15.1. Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen.

Lisätiedot Vesa Siltala, 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi