Skip to content

Gospel-lattarit

Rennon letkeää liikuntaa hyvässä seurassa

Raision seurakunnassa toimii suosittu gospel-lattaritoiminta ja gospel-lattaritunnitTM järjestetään yhteistyössä Raision Pyryjen kanssa. Gospel-lattaritunnin jatkoksi voi jäädä GL-kehotunnille, jossa luvassa on lihaskuntoilua, kehonhuoltoa ja venyttelyä. Toki voit osallistua vain jompaan kumpaan tuntiin.

Gospel-lattarittunnit maanantaisin kello 17.30-18.30 Kuloisten koululla (sijaitsee Myllyn lähellä osoitteessa Keskitie 38). GL-kehotunti jatkuu heti gospel-lattaritanssitunnin jälkeen kello 18.35-19.20.

Gospel-lattareita vetää 2-3 ohjaajaa yhdessä ja vuorotellen. GL-tanssitunnin ja GL- kehotunnin aikana soi mukaansatempaava latinogospelmusiikki ja tunnit alkavat ja päättyvät lyhyeen rukoukseen. Ohjaajina toimivat mm Marita Kraama, Taru Kervilä ja Hannele Siltala.

Tunneilla ei tarvitse suorittaa eikä stressata sitä, miltä näyttää tai kuinka hyvin osaa tanssia tai liikkua. Yhdessä muiden naisten kanssa, on mukava pistää liikettä koko kropalle mukaansatempaavan musiikin siivittämänä. Mukaan tanssitunnille sisäliikuntavaatteet, tossut tai sisäliikuntakengät, juomapullo ja jumppapatja, jos sinulla sellainen on.

Pyryjen kausimaksu on 75 € (alle 16-vuotiaille 35 €) ja kausimaksun lunastaneet voivat osallistua kaikille Raision Pyryjen viikkotunneille. Kerran voi tulla maksutta mukaan tutustumaan. Jos haluat osallistua vain joko GL-tanssitunnille tai GL-kehotunnille etkä muille viikkotunneille, on kausimaksu tällöin 35 euroa (alle 16vuotiaille 15 €). Ilmoittautumiset osoitteessa www.raisionpyryt.fi

Lisätietoja Hannele Siltala, puh. 044 7160 380 tai hannele.siltala@evl.fi

Gospel-lattari on Tampereen NNKY:n rekisteröimä tuotemerkki, lisätietoja löydät myös nettiosoitteessa tnnky.fi/gl-etusivu