Raisiomessu

Raisiomessu on koko perheen jumalanpalvelus seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella.

Raisiomessua vietetään kerran kuukaudessa, sunnuntaisin klo 17- 19 seurakuntatalolla.

Messu on rentoa yhdessäoloa ja Jumalan sanan äärellä vahvistumista. Raisiomessussa panostamme myös yhteyden kokemiseen, joka huipentuu yhteiseen ehtoolliseen!

Ilta koostuu bändin säestämästä musiikista, opetuspuheenvuorosta ja keskustelusta, mahdollisuudesta esirukoukseen, ehtoollisesta ja yhteisestä iltapalasta lopuksi. Lapsille oma ohjelma.

Raisionmessussa kuulet myös muusta erityisesti aikuisikäisille suunnatusta toiminnasta. Olet lämpimästi tervetullut Raisiosta tai kauempaa!

Kevään 2017 Raisiomessut su klo 17

15.1 "Iloinen vaihtokauppa. Miten välit tulevat kuntoon Jumalan kanssa ja miten pelastutaan", pastori Antti Pajunen

12.2 "Kristuksena lähimmäiselle. Kuinka jaksan kantaa lähimmäisen taakkoja", puhumassa terapeutti Eeva-Kaija Lemmetyinen. Tänään kutsumme mukaan erityisesti omaishoitajia ja heidän hoidettaviaan. Tervetuloa!

19.3 "Luther ja minä Raamattua lukemassa. Vinkkejä ja reformaation viisauksia Raamatun äärellä", teologian professori Antti Laato

23.4 "Kuinka elää kristittynä? Pitäisikö hyviä töitä tehdä? Mikä on kutsumukseni?", pastori Vesa Siltala

Raisiomessu tarvitsee jatkuvasti uusia tulijoita rakentamaan yhteistä juhlaamme. Tarvitaan mm. kättelijöitä, rukouspalvelijoita, seurakuntalaisen puheenvuoroja, bändiin uusia soittajia, tilan koristelijoita ym. Tuo lahjasi ja intosi yhteiseen käyttöön! Tule mukaan ottamalla yhteyttä: pastori Antti Pajunen 044-7160 358, antti.pajunen@evl.fi .