Raisiomessu

Raisiomessu on koko perheen jumalanpalvelus seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella.

Raisiomessua vietetään kerran kuukaudessa, sunnuntaisin klo 17- 19 seurakuntatalolla.

Messu on rentoa yhdessäoloa ja Jumalan sanan äärellä vahvistumista. Raisiomessussa panostamme myös yhteyden kokemiseen, joka huipentuu yhteiseen ehtoolliseen!

Ilta koostuu bändin säestämästä musiikista, opetuspuheenvuorosta ja keskustelusta, mahdollisuudesta esirukoukseen, ehtoollisesta ja yhteisestä iltapalasta lopuksi. Lapsille oma ohjelma. Olet lämpimästi tervetullut Raisiosta tai kauempaa!

Syksyn 2017 Raisiomessut su klo 17

24.9 "Takaisin kotiin." Vieraana muusikko Nina Åström!

15.10 "Iloinen luterilainen", puhumassa pastori Antti Pajunen.

19.11 "Kohtaamisia tiellä", vieraana hiippakuntasihteeri Anssi Nurmi.

Huomaa myös Kaiken kansan raamattulauantai la 21.10 klo 14-18: "Usko, toivo rakkaus" Näitä kolmea kaipaamme usein elämäämme. Nämä kolme ovat kristityn voimanlähteitä. Johdattelemassa teemaan raamatunopettaja Juho Sankamo. Kahvitarjoilu!

Raisiomessu tarvitsee jatkuvasti uusia tulijoita rakentamaan yhteistä juhlaamme. Tarvitaan mm. vastaanottajia ovelle, rukouspalvelijoita, seurakuntalaisen puheenvuoroja, bändiin uusia soittajia, tilan koristelijoita ym. Tuo lahjasi ja intosi yhteiseen käyttöön! Tule mukaan ottamalla yhteyttä: pastori Antti Pajunen 044-7160 358, antti.pajunen@evl.fi .