Miten voin osallistua?

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä, jota tehdään kotimaassa jumalanpalveluksissa, rukoushetkissä ja erilaisissa tilaisuuksissa. Perinteisempi ajattelu vie lähetystyön alueille, joissa kristinuskoa ei ole tai kristittyjä on hyvin vähän. Laaja-alaisempi malli antaa mahdollisuuden osallistua lähetystyöhön hyvin monella tavalla.

Meitä, jotka teemme lähetystyötä kotimaassa kutsutaan lähettäjiksi. Lähettäjä on tärkeä, sillä ketään ei voida lähettää, ellei ole lähettäjiä. Sairaalaa ei voida rakentaa eikä aapista kirjoittaa, ellei joku kerää ja lähetä rahaa.

Lähettäjän pääsyvaatimukset ovat:

• ikä: 0-112 vuotta
  • ammatti: ei ole este, saa olla mikä tahansa tai ei ollenkaan
  • sydän: toimiva
  • huumori: monta joulea
  • kielitaito: oma
  • seurakunta: löytynyt
  • erityislahja: kyky löytää omankokoinen tehtävä ja vastuu
  • eläkeikä: ei koskaan

Lähettäjän tehtävät ovat rakastaa, rukoilla ja ryhtyä tekoihin. Vapaita tekemisen paikkoja on

• myyjille myyjäisiin ja Lähetyssoppeen
  • leipojille kotona tai talkoissa