Syyskesän leiripäivät Pappilassa

Raision seurakunta järjestää yhteistyössä Raision kaupungin kanssa

arkipäivinä ajalla 31.7.-11.8.2017 klo 10.00-14.00,

ala-koulujen tuleville eka-, toka- ja kolmasluokkalaisille

syyskesän leiripäiviä Pappilan pihassa (Kirkkoherrankuja 2).

Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaaja Kati Hautaa ja kaupungin lastenhoitaja Tanja Tulonen, sekä mukana apuohjaajina on seurakunnan nuoria. Kerho toimii pääsääntöisesti ulkona, mutta mikäli kelit ovat huonot, niin käytössä ovat myös sisätilat. Leiripäiviin tuleekin varautua vaatteilla, joissa on mukava olla ja liikkua. Hyvä on kiinnittää myös huomiota säähän, aurinkoisella säällä päähän hattu ja sateella jalkaan saappaat.

Ohjelmassa on mm. leikkejä, pelejä, laulua, askartelua, kädentaitoja, valokuvasuunnistusta, juhlia, lepoa, yhdessäoloa ja hiljentymistä. Leiripäivän aikana ruokailu hoituu omin eväin. Evääksi sopivat oikein hyvin esim. voileivät, joghurtti, hedelmät ja vihannekset. Käytössä on myös mikro, jos joku haluaa tuoda mukanaan, jotain sellaista syötävää, mikä vaatii lämmitystä. Seurakunta tarjoaa mehut.

Syyskesän leiripäivät ovat maksuttomia.

Mukaan toimintaan mahtuu 25 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ensisijassa ovat raisiolaiset lapset, joilla on erityinen tarve päästä ryhmään eli esim. vanhemmat ovat palanneet lomalta töihin tms.

Ilmoittautuminen tapahtuu 29.5.-2.6.2017 välisenä aikana iltapäivisin klo 13.00-15.00.

Ilmoittautumiset vastaanottaa Kati Hautaa p. 044-7160 393.