Wanhan Pappilan leikkipuisto

Raision seurakunta ja Raision kaupunki järjestävät yhteistyössä

PUISTOTOIMINTAA

Ilmoittautuminen tapahtuu Raision kaupungin nettisivujen kautta.

Puistotoimintaa järjestetään Wanhan Pappilan puistossa osoitteessa: Kirkkoherrankuja 2

Puistoryhmiä on kaksi

maanantai-perjantai -ryhmä

tiistai-torstai -ryhmä

Molemmat ryhmät kokoontuvat klo 9.30 -12.00.

Syksyn kaato sateiden ja talven paukkupakkasten aikaan puiston lapsilla ja ohjaajilla on mahdollisuus käyttää sisätiloja. Toiminta kuitenkin noudattaa periaatetta: ulkona säällä kuin säällä.

Puistotoiminnassa lapsella on mahdollisuus osallistua ohjattuun ulkoiluun ja siellä tapahtuvaan lasten väliseen leikkiin samanikäisten lasten kanssa.

Toiminnasta vastaavat Raision seurakunnan lastenohjaaja ja Raision kaupungin lastenhoitaja.

Toiminta on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole kunnallista tai yksityistä päivähoitopaikkaa. Toimintaan voivat osallistua 2 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat, alle kouluikäiset lapset.

HUOMIO!

Puistotoimintaan ilmoittaudutaan hakulomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.raisio.fi/varhaiskasvatus.

Lomake palautetaan päiväkodinjohtaja Satu Ojalalle osoitteeseen satu.ojala@raisio.fi tai

Satu Ojala
Päivähoitoimisto
Nallinkatu 3
21200 Raisio

Lisätietoja puistotoiminnasta antaa lapsityönohjaaja Johanna Salonen p. 044 7160 370 tai päiväkodinjohtaja Satu Ojala p. 044 797 1050.