Kauneimmat Joululaulut Raisiossa

Kauneimmat Joululaulut Raisio

Kauneimmat Joululaulut Raision kirkossa 2017

Sunnuntaina 10.12.
klo 18: Lauluja tahdittamassa Chorus Variabilis ja kanttori Stephen Evans. Juontajana Vesa Siltala.

Keskiviikkona 13.12.
klo 9.15 ja 10.15: Erityisesti pienten lasten perheille. Mukana laulamassa ja laulattamassa kanttori Stephen Evans sekä pastori Hanna Vuorio ja lapsityönohjaaja Johanna Salonen.
klo 18: Lauletaan Nuorten bändin ja kuoron säestyksellä. Mukana myös pastori Karoliina Haapakoski ja kanttori Sini Nieminen.

Torstaina 14.12.
klo 11 ja 13
Erityisesti eläkeikäisille. Mukana kanttori Sini Nieminen ja pastori Jyrki Rautiainen.

Sunnuntaina 17.12.
klo 15: Erityisesti lapsiperheille. Laulua tahdittavat kanttori Sini Nieminen ja lapsikuoro Chorus Juniorum sekä pastori Hanna Vuorio ja lapsityönohjaaja Johanna Salonen.
klo 17 ja klo 19: Mukana Martinus-kuoro ja kanttori Stephen Evans. Juontajana pastori Vesa Siltala. Klo 17 tilaisuudessa myös tulkkaus viittomakielisille.

Torstaina 21.12. klo 20
”Hyvä Tuomas Joulun tuopi…”
Kauneimmat joululaulut Tuomaanpäivän iltana. Mukana kanttori Stephen Evans. Illan juontaa pastori Vesa Siltala.

Maanantaina 25.12. klo 20
Kauneimmat joululaulut Joulupäivän iltana. Kanttorina Sini Nieminen, juontajana kirkkoherra Pertti Ruotsalo ja perinteiseen tapaan omat joululaulutoiveensa kertoo kaupunginjohtaja Ari Korhonen.

Tervetuloa mukaan laulamaan ja tekemään hyvää!

Lisätietoja vuoden 2017 Kauneimmista joululauluista ja keräyskohteista: