Konsertit

Raision seurakunta tarjoaa laadukkaita konsertteja aina perinteisestä kirkkomusiikista nykysävelmiin.

Pianokonsertti Raision kirkossa keskiviikkona 19.7.2017 klo 18

Japanilaisen pianistin Saki Konon konsertissa säveltäjäniminä ovat Nikolai Kapustin,
Aleksandr Skrjabin, Franz Schubert, ja Jean Sibelius. Näiden lisäksi kuullaan Sakura-fantasia, Lasse Mårtenssonin Myrskyluodon Maija sekä suomalaisia kansanlauluja. Musiikin maisteri Kono on opiskellut mm. Wada Yasushin, Mari Yoshidan, Balázs Szokolayn ja Gábor Farkasin johdolla. Hänet on usein palkittu sekä kotiseudullaan Fukuokassa että valtakunnallisesti Japanissa.
Tällä hetkellä Saki Kono opiskelee Liszt Ferenc Musiikkiakatemiassa, Budapestissa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 5€

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kesäfanfaari Pikisaaresta Raisioon, Konsertti Raision kirkossa

Kanttori Stephen Evans juhlistaa 45. vuotta Suomessa,

keskiviikkona 23. elokuuta klo 20,

Mukana Stephen Evans, piano ja urut, Jukka Saarinen, elektroniset urut, Jouko Nurmi, tenori,

Elise Kinnunen, mezzosopraano, Annukka Saarinen, sopraano, Farmari Sisters Laitilasta.

Säveltäjinä Elgar, Sibelius, Järnefelt, Kilpinen, Merikanto, Hakanpää, Mårtenson

Juontajina khra Pertti Ruotsalo ja dir.mus. Esa Laihonen.

Sellokonsertti Raision kirkossa, su 8.10. klo 18

Säveltäjinä Barriere, Haydn, Mozart, Vivaldi ja sikermä suomalaisia kansanlauluja

Selloduo Anna-Maaria ja Olli Varonen,

Stephen Evans, piano ja urut

Konsertti Reformaation kunniaksi, Raision kirkko,

su 29.10 klo 18

Hanna Ekblom, sopraano,

Stephen Evans, piano ja urut

Konsertissa lauletaan ja soitetaan virsi muunnelmineen 377 Sun haltuus, rakas Isäni, ja sen sisarversio, virsi 236, Kätesi laske.

Isänpäivän kirkkokonsertti, Raision kirkko, su 12.11. klo 18,

Mikko Laiho, baritoni, Stephen Evans, piano ja urut.

Säveltäjäniminä Franck, Kuula, Merikanto, Rangström, Rossini, R. Strauss

Mikko Laiho on opiskellut laulua, sellonsoittoa ja urkujensoittoa Turun konservatoriossa, ja Turun Musiikkiakatemiassa, jossa suoritti yksinlaulun B-tutkinnon Jouni Kuorikosken johdolla syksyllä 2012. Syksystä 2016 alkaen Laiho on täydentänyt opintojaan Sibelius-Akatemian Kuopion koulutusyksikössä. Laiho on opiskellut myös orkesterinjohtoa yksityisesti Pertti Pekkasen oppilaana.

Mikko Laiho toimii Turun Paattisten seurakunnan vt. kanttorina. Hän on laulanut useiden kirkkomusiikkiteosten solistina Turun seudulla. Laiho on myös vokaaliyhtye Schola Cantorum Aboensiksen jäsen.

Isänmaallinen kirkkokonsertti, Raision kirkko,

su 26.11. klo 18, Suomi 100-vuotias