Jatkoisostoiminta

Kasvamista isommaksi isoseksi

Jatkis on isoskoulutuksen käyneille ja jo käytännön isoskokemusta omaaville nuorille suunnattu koulutus. Koulutuksessa käydään tuttuja aiheita läpi oman kokemuksen pohjalta. Koulutusohjelma muovautuu koulutuslaisten mukaan.

Koulutus kestää syksystä kevääseen ja siitä saa todistuksen. Jatkis sisältää iltakokoontumisia kerran kuukaudessa, kaksi viikonloppuleiriä, osallistumista nuorten viikkotoimintaa ja erilaisia vapaaehtoisia tapahtumia ja kursseja sekä isosena toimimisen 1. vuoden isoskoulutusleireillä.

Jatkiksen kevät 2017

• Koulutusillat ovat 25.1. ja 22.3. klo 16.30-18.00 Isossa kerhohuoneessa
  • KirkonMenot ovat  keskiviikkoisin klo 18-19 kirkossa: 1.2, 1.3, 5.4. ja 3.5.
  • Kevään koulutusleiri on 21.-23.4.2017 Viherlahdessa
  • Osallistumista viikkotoimintaan (erilainen hartaus hengarissa tai nuortenillassa)
  • Mahdollista hakea isoseksi iskoleireille ja K-12 leirille

ILMOITTAUDU kevään Jatkisleirille viimeistään su 9.4.2017 (ehdoton takaraja ilmoittautumiselle)  TÄSTÄ