Nuoret aikuiset

Seurakunta järjestää nuorten aikuisten toimintaa minkä ohjelmasta nuoret aikuiset itse vastaavat.

Nuorten aikuisten illat alkavat torstaina 11.1. klo 18 Nurkassa. NA illat ovat joka toinen torstai

Nuorten aikuisten leiri Viherlahden leirikeskuksessa pidetään 19.-21.1.2018 Ilmoittautuminen on auki 4.1. asti ja ilmoittautuminen löytyy tästä.

Vapaaehtoistoimintaa on mahdollista olla tekemässä, nuorisotyön, lähetystyön, diakoniatyön, musiikkityön, lapsityön ja aikuistyön kanssa. Olemme myös vihreä seurakunta ja sitäkin voit olla kehittämässä.

Iskouluttajaksi?

Jos olet isoskoulutettu ja olet 17 vuotta, voit osallistua uusien isosten kouluttamiseen. Kouluttajana oleminen ei velvoita sinua olemaan joka koulutuskerrassa mukana vaan olet silloin mukana kun pääset. Kouluttajat ovat myös mukana kehittämässä isoskoulutusta.

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Ville Haapakoskelta

Nuorisotyössä mukana olemiselle ei ole yläikärajaa.