X-toiminta

X -toiminta on tarkoitettu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka kaipaavat muiden nuorten hyvää seuraa ja löytää mukavaa pientä tekemistä, josta saa itselleen ja toiselle hyvän mielen.

Syksy 2016

X leirit 2016 ilmoittautumiset Viherlahteen tästä linkistä.

Ilmoittaudu tästä linkistä X ryhmään kaudeksi 2016 -2017
Tästä

Vapaaehtoistoimintaa on mahdollista olla tekemässä, nuorisotyön, lähetystyön, diakoniatyön, musiikkityön, lapsityön ja aikuistyön kanssa. Olemme myös vihreä seurakunta ja sitäkin voit olla kehittämässä.

Syksyn starttitapahtuma

25.8 klo 17.00 alkaen on X toiminnan infoa ja pohdintaa tiedossa Seurakuntatalon alakerrassa.
Luvassa ruokaa, ohjelmaa ja pohdintaa nuorten aikuisten toiminnasta.
Ole ihmeessä mukana.

Kouluttajaksi?

Jos olet isoskoulutettu ja olet 17 vuotta vuoden 2016 aikana, voit osallistua kouluttaja -koulutukseen. Koulutuksessa mukana olevilla on mahdollisuus olla mukana kouluttamassa uusia isosia. Koulutuksessa mukana oleminen ei velvoita kouluttajana toimimista. Hienoa on jos olet mukana kehittämässä ja suunnittelmassa koulutusta. Voit olla mukana kun sinulle sopii.

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Mika Tunturilta

Nuorisotyössä mukana olemiselle ei ole yläikärajaa.