Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten oma hartaushetki, jossa lapsi voi hiljentyä, rukoilla, laulaa, kuulla Jumalasta ja iloita yhdessäolosta.

SunnuntaiPyhikset

• klo 13 Petäsmäen päiväkoti, Hietatie 4

Ohjelmaan kuuluu leikki, askartelu, retket ja tarjoilua. Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset. Alle nelivuotiaat voivat tulla isomman sisaruksen tai aikuisen kanssa.

Pyhäkoulu kestää tunnin. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Opettajat ovat koulutettuja, sitoutuneita vapaaehtoisia.

SunnuntaiPyhis on joulutauolla. Ensi vuonna aloitetaan 14.1.

Arkipyhikset maanantaisin klo 13.30 - 15.30

• Vaisaaren seurakuntakoti, Kunnaankatu 8

Alakouluikäiset lapset ovat tervetulleita laulamaan, leikkimään, askrtelemaan ja hiljentymään. Ohjaajina seurakunnan lastenohjaajat. Pyhiksessa tarjotaan pieni välipala. Ei erillistä ilmoittautumista.

ArkiPyhis on joulutauolla. Ensi vuonna aloitetaan 8.1.

Lastenkirkkossa on Joulukalenteri ja Jouluradio heart

Käy katsomassa Lastenkirkon sivua. Siellä on paljon tekemistä; lauluja, videoita, pelejä ja pulmia sekä oma Sunnuntaisivu.

nuorisotyönohjaaja Eeva Lahti
puh. 044-7160 341