Tasalan Kamari

Tasalan Kamari joulupuuro

Tasalan Kamari on Raision seurakunnan ylläpitämä ja  vapaaehtoisten  hoitama kahvila ja kohtaamispaikka Raision keskustassa.

Osoite Aukioloaika
Tasalanaukio 5, 21200 Raisio ma-to klo 10-15
puh. 044-7160 347 pe klo 10-13

Kodikas ja viihtyisä Kamari kutsuu sinua pysähtymään ja levähtämään. Istahda vaikka mukavalle sohvalle ja unohda hetkeksi yksinäisyys, huolet ja murheet.

Kamarissa on mahdollisuus mm.:

• lehtien lukemiseen
  • ystävien tapaamiseen
  • kuuntelemiseen
  • kuulluksi tulemiseen

Kamarissa on säännöllisesti mm.:

• ohjelmatuokioita
  • piirejä ja kerhoja
  • musiikkitilaisuuksia
  • mahdollisuus papin ja diakoniatyöntekijän tapaamiseen

Vastuuhenkilöt

Auttamiskeskus: Hannele Anttila
Lähetyssoppi: Tuula Lundén
Äiti Teresa-peittopiiri: Maija Mäenpää
Nettikahvila: Markku Toivola
Sukkakerho: Eliisa Karppinen

Seurakunnan yhteyshenkilö

Päivi Leino, 044 7160 365

Haluatko Tasalan Kamarin vapaaehtoiseksi? Lue lisää.

Tasalan Kamari osa Suomi 100- hanketta.

Tasalan Tupa- näyttely esittelee erilaisia käsitöitä ja niiden tekotapoja Suomessa 100 vuoden aikana. Lisäksi esillä on myös erilaisia käsintehtyjä työvälineitä aina verkonpainoista vasaraan ja kangaspuista neulakinnasneulaan.

Kamarissa toimivien piirien; Sukkapiiri ja Peittopiiri, töitä on esillä sinivalkoisissa sukissa ja värikkäiden peittojen neliöissä. Lähetyssopen myymälässä ovat näkyvissä Kamarin Kätevät-kädentaitoryhmän malleja vauvantossuista korvakoruihin. Erilaiset käsityömallit näkyvät myös Hiljaisen huoneen kalusteissa sekä esille nostetuissa Kamarin nukeissa.

Näyttely on avoinna Tasalan Kamarin aukioloaikoina vuoden 2017 loppuun saakka.