Lähetyspiirit

Lähetyksen askartelupiiri, kokoontuu parittoman viikon keskiviikkoisin klo 13-16 Tasalan Kamarissa. Vuoden 2017 askartelukerrat alkavat 18.1.2017.

Askartelupiirissä nimensä mukaan askarrellaan. Jokainen saa tehdä omansa näköisiä kortteja myyntiin Lähetyssoppeen. Joskus ohjelmassa on koulutusta uusiin menetelmiin ja välineisiin. Toisinaan pistämme pystyyn tyynynliinojen painotalkoot. Askartelujen lomassa myös kahvitellaan. Lähetyssihteerin suurena apuna toimii vapaaehtoinen askartelun taitaja Tellervo, jolta voi kysellä neuvoja ja vinkkejä.

Valitettavasti tilat ja materiaalit eivät mahdollista raskaampien kädentaitojen, kuten linnupönttöjen rakentamista, hitsaus- ja tai metallityöstöaskarteluja.

Toinen, hyvin kauan jo koontunut piiri on perinteisempi Kaanaan lähetyspiiri. Kaanaan piiri on nimensä mukaan saanut alkunsa Raision Kaanaasta, josta se sitten siirtyi keskustan seurakuntakodille.

Piiri alkaa lyhyellä hartaudella ja jatkuu kahvittelulla. Kahvittelun yhteydessä vaihdetaan kuulumiset. Tärkeä osa on nimenomaan kuulla, mitä nimikkoläheteille ja nimikkokohteisiin kuuluu. Piiri päättyy arpajaisiin. Arpajaisiin jokainen tuo yhden voiton;  kahvipaketin, omenapussin tms. Jokainen kirjoittaa arpalippuun nimensä ja maksaa arvan hinnan. Lopuksi onnetar kierrättää arpakulhoa, josta jokainen nostaa yhden arvan ja jonka nimi on lipussa saa valita oman voittonsa. Viimeiseksi jäänyt saa viimeisen voiton. Näin kaikki saavat jotain. Myös lähetystyö, sillä arpojen hinta tilitetään lähetystyölle.

Kaanaan lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-15 seurakuntatalolla. Nyt piiri on talvitauolla ja jatkuu maaliskuussa 2017.