Sukkakerho

Tasalan Kamarissa neulotaan joka torstai onnittelusukkia ja kastetöppösiä. Sukkakerho on avoin kaikille eli jokainen on tervetullut ilahduttamaan lahjan saajaa. Raision seurakunta lahjoittaa langat ja neuloa voi Kamarissa tai ottaa langat kotiin ja tuoda valmiit sukat tai kastetöppöset Kamariin.

Syntymäpäiväonnittelusukat

Seurakunnan papit ja diakoniatyöntekijät käyvät onnittelemassa merkkipäivän viettäjiä ja sukat viedään seurakunnan tervehdyksenä kaikille 90- vuotta, 95- ja 100-vuotta ja siitä ylöspäin vuosia täyttäville. Sukat löytävät helposti saajan tämän asuessa kotona. Laitoksessa asuvista raisiolaisista seurakunnan työntekijät eivät saa enää tietoa, joten silloin tarvitaan omaisten yhteydenottoa seurakuntaan sukkien perillesaamiseksi.

Kastetöppöset

Seurakunta toivottaa jokaisen uuden jäsenen tervetulleeksi kotiseurakuntaan lahjoittamalla kastekoteihin sukkakerhossa neulotut töppöset kortin kera kauniisti paketoituna.

Sukkakerho kokoontuu torstaisin klo 12-14

Taslan Kamari