Surun kohdatessa

Suru ja kuoleman kohtaaminen tuntuu usein ylivoimaiselta ja raskaalta. Se herättää monia kysymyksiä, joista toivoisi saavansa keskustella yhdessä toisten saman kokeneiden kanssa.

Raision seurakunta tarjoaa läheisensä menettäneille mahdollisuuden kokoontua sururyhmässä keskustelemaan ja läpikäymään menetykseen liittyviä kysymyksiä. Ryhmä on läheisensä menettäneille tarkoitettu tukiryhmä. Siihen osallistuminen ei edellytä kirkkoon kuulumista, eikä seurakunta-aktiivisuutta. Ennen ryhmän alkua ryhmän ohjaaja tapaa jokaisen osallistujan henkilökohtaisesti.

Sururyhmät alkavat seurakuntatalolla syksyisin ja keväisin. Ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen.

Tukea ja apua suruun:

Oletko jäänyt nuorena leskeksi? Voit saada apua ja tukea uuteen elämänvaiheeseen myös Turun Seudun Nuoret Lesket - verkkoyhteisöltä.

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä järjestää sururyhmiä myös itsemurhan tehneiden läheisille, lapsensa menettäneille sekä erityisesti nuorille suunnattuja ryhmiä. Lisätietoja alkavista ryhmistä saat:

Sielunhoitotyön sihteeri Auli Hynönen-Rinne

p. 02-2617 207 auli.hynonen-rinne@evl.fi