Mikä on seurakunta?

Seurakunta on Jumalaan uskovien yhteisö, jonka Jumala on tarkoittanut kristityn turvaksi. Seurakunnassa yhteisön jäsenet voivat nauttia hengellisestä elämästä, hiljentymisestä, rukouksesta ja hengellisestä kasvusta yhdessä. Seurakunta tarjoaa myös erilaista toimintaa samanhenkisessä seurassa kaiken ikäisille.

Tarvitsemme yhteyttä toinen toisiimme myös hengellisissä asioissa. Kristillisessä seurakunnassa olemme lähellä Jumalaa. Pyhä Henki tekee työtään jumalanpalveluksessa, sanassa ja sakramenteissa.

Kotikirkko on seurakunnan keskus ja samalla silta suureen kristittyjen yhteyteen. Jokainen paikallisseurakunta on samalla osa Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa ja maailmanlaajuista kristillistä yhteisöä.

Seurakunta on työntekijöineen läsnä myös:

• kouluissa
  • päiväkodeissa