100-vuotias Suomi muistaa sodissa kaatuneita sunnuntaina 21.5.

Suomen 100-vuotiasta itsenäisyystaivalta juhlitaan tänä vuonna monin eri tavoin. Juhlan keskellä on tärkeää kiitollisena muistaa ja kunnioittaa niitä, jotka maksoivat kalliin hinnan maamme itsenäisyyden säilyttämiseksi. Yksi tapa osoittaa kiitollisuutta ja kunnioitusta on monet maassamme järjestettävät tilaisuudet Kaatuneiden muistopäivänä sunnuntaina 21.5. Myös Raision kirkossa on tuolloin klo 10 sanajumalanpalvelus sekä seppeleenlasku sankarihaudalle ja Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille. Muistopäivä jatkuu kirkkokahveilla ja juhlahetkellä seurakuntatalossa. Jumalanpalveluksessa saarnaa rovasti Erkki Marttinen, liturgina on kirkkoherra Pertti Ruotsalo ja kanttorina Jukka Saarinen.
Tervetuloa mukaan kunnioittamaan sodissa kaatuneiden muistoa osana Suomi 100-juhlavuoden viettoa!