Adventin aikaa ja joulun juhlaa Raision seurakunnan tilaisuuksissa

Adventin aika on meneillään ja pian on joulu!
Seurakunnassamme kokoonnutaan moniin eri tilaisuuksiin nauttimaan joulutunnelmasta ja joulun ilosanomasta.

Kauneimpia joululauluja lauletaan Raision kirkossa vielä useassa tilaisuudessa:

Keskiviikkona 13.12.
klo 9.15 ja 10.15: Erityisesti pienten lasten perheille. Kanttori Stephen Evans, pastori Hanna Vuorio ja lapsityönohjaaja Johanna Salonen.
klo 18: Nuorten bändin ja kuoron säestyksellä. Kanttori Sini Nieminen ja pastori Karoliina Haapakoski

Torstaina 14.12.
klo 11 ja 13 Erityisesti eläkeikäisille. Kanttori Sini Nieminen ja pastori Jyrki Rautiainen.

Sunnuntaina 17.12.
klo 15: Erityisesti lapsiperheille. Kanttori Sini Nieminen ja lapsikuoro Chorus Juniorum sekä pastori Hanna Vuorio ja lapsityönohjaaja Johanna Salonen.
klo 17 ja klo 19: Martinus-kuoro ja kanttori Stephen Evans. Juontajana pastori Vesa Siltala. Klo 17 tilaisuudessa myös tulkkaus viittomakielisille.

Torstaina 21.12. klo 20
”Hyvä Tuomas Joulun tuopi…”
Kauneimmat joululaulut Tuomaanpäivän iltana. Kanttorina Stephen Evans. Juontajana pastori Vesa Siltala.

Maanantaina 25.12. klo 20
Kauneimmat joululaulut Joulupäivän iltana. Kanttorina Sini Nieminen, juontajana kirkkoherra Pertti Ruotsalo ja mukana laulamassa myös kaupunginjohtaja Ari Korhonen.

Tervetuloa mukaan laulamaan ja tekemään hyvää!

Muita joulun ajan tilaisuuksia:

Joulupuuropäivä Tasalan Kamarissa to 14.12. Maksuton puurotarjoilu kaikille kävijöille klo 10-15.

Jouluhartaus Raision kaupungin työntekijöille: pe 15.12. klo 8. kirkossa.

Ruotsinkielinen jouluhartaus: pe 15.12. klo18 kirkossa, yhdessä Folkhälsanin kanssa.

III Adventin messu: su 17.12. klo 10. K. Haapakoski, Lummikko, Evans.

Jouluhartaus Tasalan Kamarissa ma 18.12. klo 11. Kirkkoherra Pertti Ruotsalo ja kanttori Stephen Evans.

Joulun kauneimpia lauluja Hulvelassa ma 18.12. klo 10. Mukana diakonissa Erja Andersson ja kanttori Stephen Evans.

Pyhän Martin Laulajien joulukonsertti ti 19.12. klo 19 kirkossa.

IV Adventti. Jouluaatto su 24.12.

• Sanajumalanpalvelus. Jouluaaton perhekirkko: klo 10. Pajunen, Vuorio, Evans.
  • Joulurukous kirkossa: klo 12, 12.30, 13 ja 13.30 (n. 10 min.) Ruotsalo, Nieminen.
  • Aattohartaus kirkossa: klo 14.30 ja klo 16 V. Siltala, Haapakoski, Nieminen
  • Jouluhetki Tasalan Kamarissa klo 17-20. Joulukahvit ja yhteistä oloa hämärtyvässä aattoillassa.
  • Jouluyön messu kirkossa: klo 23. Pajunen, Ruotsalo, Evans.

Jouluaamun sanajumalanpalvelus ma 25.12. klo 8: K. Haapakoski, V. Siltala, A. Moilanen.

Tapaninpäivän messu ti 26.12. klo 10.  Lummikko, J. Rautiainen, Evans.

Uudenvuoden aatto su 31.12.

• Messu klo 10 Ruotsalo, Pajunen, Evans.
  • Hartaus klo 18 Ruotsalo, Evans.

Uudenvuodenpäivän sanajumalanpalvelus ma 1.1. klo 10. J. Rautiainen, Lummikko, Evans

Arkiaamun ehtoollishetki ke 3.1. klo 8 seurakuntatalossa.

Loppiaisen messu la 6.1. klo 10.  K. Haapakoski, J. Rautiainen, Moilanen. Messun jälkeen lähetyskirkkokahvit srk-talossa.

Sunnuntai 7.1. Messu klo 10. Pajunen, K. Haapakoski, Evans. Kirkkokuljetus.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Joulun ilosanoma: Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille suuren ilon: Teille on syntynyt Vapahtaja.
Tervetuloa mukaan joulun juhlaan!