Afrikkalaisia rytmejä kirkossa

Afromusiikin uranuurtaja Jakaranda tuo tuulahduksen afrikkalaisia säveliä, rytmejä ja tansseja Raision kirkkoon. Jakarandan konsertit ovat elämyksiä, jotka rakentuvat rytmin, melodian ja tanssin lisäksi vuorovaikutuksesta yleisön kanssa.

Jakaranda on yksi Suomen Lähetysseuran musiikkiryhmistä. Sen perusti vuonna 1985 gospelmuusikko Pekka Simojoki, mutta jo vuodesta 1990 alkaen johtajana on ollut muusikko Pekka Nyman. Jakarandaan kuuluu parikymmentä laulajaa ja puolen tusinaa soittajaa.

Monet Jakarandan lauluista käsittelevät hengellisiä teemoja. Uskon ja toivon ohella myös muut jokapäiväiseen elämään kuuluvat asiat saavat huomionsa: Hyvä tyttöystävä, raskas työ, polkupyörä tai unelma vapaudesta ovat aina laulun arvoisia!

Jakaranda on kiertänyt ympäri Suomea tuoden Afrikan lämmön ja sykkeen kirkkoihin, juhlasaleihin ja kaduille jo vuodesta 1985 alkaen, usean kymmenen keikan vuositahdilla.

Jakaranda on julkaissut kymmenen levyä  ja voittanut Golden Gospel –palkinnon vuonna 2010 pitkästä, suomalaista gospel-musiikkia voimakkaasti kehittäneestä työstä.

Jakarandan uskollinen yleisö koostuu eri-ikäisistä kuulijoista. Laulut ja konserttien syke, eksotiikka sekä vaihtelevat tunnelmat ovat puhutelleet monenlaisia ihmisiä.

Jakaranda esiintyy

Raision kirkossa lauantaina 5.10. klo 17.

Vapaa pääsy.

Kolehti Angolan musiikkityölle Suomen Lähetysseuran kautta.