ALFA-kurssilla tutustutaan kristinuskon perusteisiin

Tänä syksynä Raision seurakunnassa järjestetään kaikille avoin ALFA-kurssi,  jossa otetaan selvää siitä, mitä kristinusko todella on.  Kurssille ovat tervetulleita kaikki, riippumatta siitä kuuluvatko he kirkkoon vai eivät. Alfassa tutustutaan kristinuskon ytimeen ja perusteisin keskustelun ja kysymysten kautta.

ALFA -kurssi on yhdeksän torstai-illan ja yhden leiriviikonlopun kokonaisuus, jossa käsitellään kristinuskon keskeisiä kysymyksiä. Alfa on myös hengellisen etsinnän paikka ja mahdollisuus tutustua muihin samankaltaisia asioita pohtiviin ihmisiin.  Kurssilla ei ole ylä- eikä alaikärajaa.

Jokaisessa tapaamisessa syödään yhdessä, kuunnellaan käytännönläheinen luento ja keskustellaan pienryhmissä. Kaikki tämä tapahtuu rennossa ja avoimessa ilmapiirissä jossa saa olla eri mieltä ja myös ilmaista sen.  Illan toteuttamisesta vastaavat ensisijaisesti seurakuntamme vapaaehtoiset.

Yhden illan voisi tiivistää kolmeen kohtaan:

1. Ateria, jonka jälkeen illan isäntäpari yhteislaulun höystämänä lausuu muutaman tervetulosanasen.

2. Käytännönläheinen alustus illan aiheesta.

3. Keskustelua pienryhmissä.

ALFA-kurssi

torstaisin klo 18-20, alkaen 3.10. Raision seurakuntatalossa

Lastenhoito järjestetty illan ajaksi seurakuntatalon tiloissa. Ovet ovat auki 17.30 lähtien.

Torstai-iltojen lisäksi kurssiin kuuluu leiriviikonloppu 2.-3.11. seurakunnan leirikeskuksessa Viherlahdessa.

Kurssi ja oheismateriaali ovat ilmaisia. Leiri maksaa 30 € / henkilö.

Mahdollisuus hakea leiriavustusta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: