Anna hyvän kiertää!

Tasalan Kamarissa, Raision seurakunnan kahvila- ja kohtaamispaikassa, annetaan hyvän kiertää monin tavoin. Uusin idea on vanhojen tavaroiden kierrätyspiste.

Ajatuksena on, että kaikki voivat tuoda itselleen tarpeettomat tavarat lähetyssopen kierrätyspisteeseen. Hyvän Kierrätys-piste ottaa vastaan kodin käyttötavaraa ja koriste-esineitä. Vaateita ja kenkiä ei oteta kierrätettäväksi.

Kuka tahansa voi tuoda tai hakea tavaraa kierrätyspisteestä. Tarkoituksena on että tavaran ottaja lahjoittaa haluamansa summan seurakunnan lähetystyölle.

Tavarat, jotka eivät mene eteenpäin, lahjoitetaan seurakunnan diakoniatoimiston asiakkaille.

Lähetyssopen vapaaehtoiset ovat itse innostuneita kierrätyksen ideasta. He korostavat, että kierrättämällä voimme vaikuttaa maapallon ekologisiin tekijöihin ja samalla tukea kehitysmaiden väestöä. Pienikin teko on tärkeä!

Hyvän Kierrätys-piste Tasalan Kamarissa
ma –to klo 10-15