Anna hyvän kiertää!

Tasalan Kamarissa, Raision seurakunnan kahvila- ja kohtaamispaikassa, annetaan hyvän kiertää monin tavoin. Tänä keväänä Kamarissa kerätään tavaraa myytäväksi lähetystyön hyväksi.

Ajatuksena on, että kaikki voivat tuoda itselleen tarpeettomat tavarat lähetyssoppeen. Seurakunta auttaa tarvittaessa tavaroiden kuljettamisessa Kamariin.

Hyvän Kierrätys-piste ottaa vastaan kodin käyttötavaraa ja koriste-esineitä. Vaateita ja kenkiä ei oteta kierrätettäväksi.

Lahjoitetut tavarat myydään Kamarin Lähetyssopessa Raision seurakunnan tukeman lähetystyön hyväksi. Yksi tuettavista projekteista on nuorten koulutushanke Angolassa.

Tavarat, jotka eivät mene eteenpäin, lahjoitetaan seurakunnan diakoniatoimiston asiakkaille.

Toisen romu voi olla toisen aarre: anna siis hyvän kiertää ja lahjoita itsellesi tarpeeton esine tai tavara Tasalan Kamarin Lähetyssoppeen.

Kierrättämällä voimme vaikuttaa myös maapallon ekologisiin tekijöihin ja samalla tukea kehitysmaiden väestöä. Pienikin teko on tärkeä!

Tasalan Kamari, Tasalanaukio 5, puh. (02) 4385 865