Anne Pohtamo puhujavieraana kevään ensimmäisessä Ilta Sinulle -tilaisuudessa 1.2.

Ilta sinulle on kaikille avoin illanvietto, jonka ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu.
Muutaman kerran vuodessa järjestettävissä illoissa käy runsaasti eri-ikäisiä naisia ja miehiä, ja niiden aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tutustua muihin paikalla olijoihin.
Iltoja järjestää Raision seurakunta ja seurakuntalaisten vapaaehtoistiimi.

Puhujavieraana 1.2. on Anne Pohtamo aiheenaan ”Evankeliumista ilo arkeen”.
Illan aikana hän kertoo elämästään, omasta uskontiestään ja siitä ilosanomasta, jonka hän itse on saanut löytää ja kokea todeksi elämässään.
Anne Pohtamo valittiin Miss Universumiksi vuonna 1975 ja toimii nykyisin mm. yrittäjänä, juontajana ja evankelistana sekä naistyön koordinaattorina Suomen Raamattuopistolla.

Illan aikana on myös mahdollisuus ostaa kirjoja.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sinne ovat kaikki lämpimästi tervetulleita.

Ilta Sinulle keskiviikkona 1.2. klo 18 Raision seurakuntatalolla