Arkkipiispa Jukka Paarma vetoaa Haitin maanjäristyksen uhrien auttamiseksi

Arkkipiispa Jukka Paarma vetoaa yksityisiin suomalaisiin ja seurakuntiin Haitin maanjäristyksen uhrien auttamiseksi. Paarma vieraili Haitissa viime syksynä.

”Haiti on yksi maailman köyhimmistä maista. Siksi tällaisten katastrofien vaikutukset ovat siellä erityisen vakavia. Ihmiset tarvitsevat lääkkeitä, vettä, ruokaa ja huopia. Tilanne on kriittinen lähipäivinä ja pyydän toimimaan nopeasti”, Paarma vetoaa.

Haiti on tämän kevään Yhteisvastuukeräyksen ulkomainen pääkohde. Yhteisvastuukeräys aloitetaan poikkeuksellisesti jo nyt niin, että kaikki ennen virallista keräyksen aloituspäivää 7.2. annetut lahjoitukset kohdistetaan Kirkon Ulkomaanavun Haitin hätäapuun. Arkkipiispa Paarma on keräyksen esimies.

Kirkon Ulkomaanapu on käynnistänyt jo avustustyön Haitissa. Sillä on omaa henkilökuntaa paikalla ja lisää ollaan lähettämässä.

Avustustili: Yhteisvastuukeräys Nordea 208918-6775

Lisätietoja: