Arkkipiispa Kari Mäkinen vierailee Raisiossa

Raision seurakunta valmistautuu piispantarkastukseen.

Tarkastukseen liittyvät tapahtumat alkavat torstaina 20.10., mutta jo sitä ennen tuomiokapitulin asessori on selvittänyt seurakunnan hallintoon ja kiinteistöihin liittyviä asioita.

Tarkastuksen ohjelmassa on tapaamisia ja neuvotteluja niin seurakunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden kuin eri sidosryhmiin kuuluvien sekä median kanssa. Arkkipiispa seurueineen vierailee myös Friisilän alakoulussa ja Vaisaaren yläkoulussa ja tapaa Raision kaupungin edustajia. Paikalliseen elinkeinoelämään tutustutaan mm. Raisio -konsernissa.

Seurakuntalaisia arkkipiispa Kari Mäkinen pääsee tapaamaan mm. Tasalan Kamarin kahvitilaisuudessa 20.10. sekä sunnuntaina 23.10., kun piispantarkastus huipentuu messuun, jossa arkkipiispa saarnaa, ja jonka jälkeen pidettävissä loppupuheenvuoroissa arkkipiispa ja asessori esittävät yhteenvedon piispantarkastuksen aikana esille tulleista asioista. Päivän ohjelma jatkuu vielä kirkkokahveilla Raision seurakuntatalossa.