Avoimet ovet kirkossa joka tiistai klo 16.30-18.30

Raision kirkko on jälleen avoinna kaikille Rukouksen talona tiistaisin klo 16.30-18.30.

Voit pistäytyä hetkeksi tai pidemmäksi aikaa, tutustua kirkkoon, sytyttää kynttilän tai istuutua kirkonpenkkiin omine ajatuksinesi.
Voit tuoda mukanasi pyyntöjä, kiitosaiheita ja hiljaisia huokauksia itsesi ja läheistesi puolesta. Jumala kuulee ne kaikki, ja voit ehkä palata kevyemmällä mielellä takaisin arjen keskelle.

Paikalla on yleensä myös pappi ja Rukouksen talon vastuuhenkilöitä, jotka rukoilevat seurakuntaan jätettyjen rukousaiheiden ja monien yhteisten asioiden ja ihmisten puolesta.
Heidän kanssaan voit myös halutessasi keskustella luottamuksellisesti erillisessä tilassa ja pyytää esirukousta toivomiesi asioiden puolesta.

Rukouspyyntöjä voi myös jättää seurakunnan internet -sivujen kautta.

Rukouksen talon jälkeen klo 18.30 järjestetään kaikille avoin hartaushetki ja ehtoollinen seuraavina tiistai-iltoina:
24.1., 7.2., 21.3., 11.4., ja 16.5.

Olet lämpimästi tervetullut hiljentymään hetkeksi arjen keskellä.

Rukouksen talo Raision kirkossa tiistaisin 16.5. asti klo 16.30-18.30.