Bändi-iltoja nuorille Mahittulassa

Mahittulan nuorisotalossa järjestetään syyskuusta lähtien kerran kuukaudessa bändi-ilta, jonne kutsutaan esiintymään raisiolaisia nuorten bändejä. Illat ovat kaikille avoimia.

Bändi-illat järjestetään yhteistyössä Raision seurakunnan ja kaupungin sekä Vaisaaren koulun vanhempainyhdistys ry:n ja Raision vanhemmat ry:n kanssa. Vanhemmat toimivat iltojen valvojina, seurakunta järjestää valvojien koulutuksen ja kaupunki antaa tilat nuorten käyttöön.

Bändi-illat ovat jatkoa kevään nuortenhankkeelle, jolloin seurakunnan nuorisotyöntilat olivat avoinna huhtikuussa kolmena perjantai-iltana. Illat eivät kuitenkaan vetäneet odotetulla tavalla nuoria. Koska yhteistyö ja laajapohjainen osallistuminen toimivat hyvin ja tarvetta nuorten omia kokoontumisia varten on, päätettiin nuorille suunnattua toimintaa jatkaa bändi-iltojen muodossa.

Bändi-illat Mahittulan nuorisotalolla:

pe 1.10., 5.11. ja 3.12.