Betlehemin yö -konsertti 9.12. adventtilevyn kunniaksi

Pyhän Martin Laulajilta ensilevy

Raision seurakunnan lauluyhtye Pyhän Martin Laulajat juhlistaa adventin aikaa julkaisemalla ensimmäisen levynsä ”Betlehemin yö”. Levynjulkistamiskonsertti järjestetään keskiviikkona 9.12. klo 19 Raision kirkossa. Betlehemin yö -levy tuo kiireen keskelle joulun rauhaa luovaa musiikkia. Yhtyeessä ovat alusta lähtien laulaneet Miia Rasanen, sopraano, Tuija Savolainen, altto, Ismo Gröndahl, tenori, Risto Savolainen, basso, Minna Tarvola, altto ja Katarina Engström, sopraano.

Pyhän Martin Laulajien ensilevy sisältää yhtyeen laulajille ja erityisesti kanttori Katarina Engströmille merkityksellisiä lauluja. Betlehemin yö -levylle on koottu kappaleita, jotka kuvaavat jouluyön tunnelmia: ihmetystä, iloa, rauhaa ja toivoa.

Betlehemin yö -levyllä on 16 joululaulua, joista suurin osa on suomalaisia. Pyhän Martin Laulajille tehtyä ohjelmistoa edustavat mm. PML:n alton, Minna Tarvolan suomentama ja Katarina Engströmin sovittama Billy Butt’n säveltämä joululaulu Joulu kun on sekä Katarina Engströmin Pyhän Martin Laulajille säveltämät joululaulut Joulun ihme, Minna Tarvolan runoon sekä Maarian kehtolaulu Mirjami Lähteenkorvan runoon.

Tunnetuimpia Jean Sibeliuksen En etsi valtaa, loistoa ja Leevi Madetojan Arkihuolesi kaikki heitä. Levyllä on mukana myös mm. Oskar Merikannon, Ilkka Kuusiston, Asko Rautioahon, Marja-Liisa Tereskan ja Leena Tolosen sävelmiä.

Pyhän Martin Laulajien joululevyä myydään 15 euron hintaan esimerkiksi ensilevyn julkistuskonsertissa Raision kirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy.