Ekumeeninen ulkoilmajumalanpalvelus Raisiossa

Luomakunnan sunnuntain merkeissä järjestetään Raisiossa ekumeeninen ulkoilmajumalanpalvelus sunnuntaina 28.8. Jumalanpalveluksessa ovat mukana Raision seurakunta, Turun ortodoksinen seurakunta, Turun Helluntaiseurakunta ja Raision Vapaaseurakunta. Tapahtumaan odotetaan noin 500 osallistujaa.

Jumalanpalveluksen liturgina on Raision seurakunnan kappalainen Tiina Rautiainen ja puheen pitävät kaikkien mukana olevien kirkkokuntien edustajat. Musiikista vastaavat mm. Raision seurakunnan Martinus -kuoro sekä Pyhän Martin laulajat.

Lapsille omaa ohjelmaa
Lapset pääsevät myös osallistumaan jumalanpalvelukseen laulamalla jumalanpalveluksen alkuosassa laulun Kun myrsky käy. Loppujumalanpalveluksen ajaksi on lapsille järjestetty omaa ohjelmaa lastenohjaajien opastuksella. Ohjelmaan kuuluu mm. lasten luontopolun kierto seurakuntatalon pihamaalla.

Piknikki ja bändimusaa
Jumalanpalveluksen jälkeen tilaisuus jatkuu pihamaalla järjestettävällä piknikillä, jolla voi nauttia Raision seurakunnan tarjoamaa keittolounasta ja kahvia. Piknikillä voi nauttia myös Raision Vapaaseurakunnan bändin esittämästä hengellisestä musiikista.

Omat astiat mukaan!
Luomakunnan sunnuntain teeman mukaisesti tilaisuudessa vältetään kertakäyttöastioiden käyttöä. Järjestäjät toivovat, että osallistujat ottaisivat omat ruokailuvälineet mukaansa. Penkkipaikkoja piknikillä riittää, mutta jos haluaa istuskella nurmella, mukaan voi ottaa omat istuinaluset tai peitot.

Raisiolaiset innolla mukana!
Ekumeenisen jumalanpalveluksen pääjärjestäjänä toimii Raision seurakunta. Jumalanpalveluksen järjestelyissä ovat mukana Raision seurakunnan lisäksi muut osallistuvat seurakunnat sekä Raision Rinkka, Jokikylän Pojat, Raision KilliNallit sekä Raision Martat. Ensiavusta vastaavat Sinikka Haakana ja Maarit Tuusvuori.

Ekumeenisia jumalanpalveluksia on järjestetty Raisiossa aiemminkin. Vuonna 2000 järjestettiin ekumeeninen jumalanpalvelus kristillisen kirkon riemuvuoden ja vuonna 2005 Raision kirkon juhlavuoden merkeissä.

Ekumeeninen ulkoilmajumalanpalvelus:

sunnuntaina 28.8. kello 11