Ennätystuotto lähetysmyyjäisistä

Lähetyksen adventtimyyjäiset täyttivät joulukuussa 100 vuotta Raisiossa. Juhlamyyjäisten tuotto oli 2 232 euroa, joka menee lyhentämättömänä seurakuntamme lähetystyön kohteisiin Angolassa, Thaimaassa, Hongkongissa, Etiopiassa ja Kiinassa.

Juhlamyyjäiset koostuivat useiden tahojen yhteistyöstä. Paikalla olivat seurakunnan lennokkikerholaiset, jotka muokkaavat seurakuntasalin myyjäisiin sopivaan malliin. Tilansa löytävät myös lasten ja nuorten tekemät myyntiartikkelit.

Perheiden lauantai -tapahtuman väki huolehti ihanan tuoksuisesta piparipajasta. Herrojen keittiön mainio lohisoppa, jouluiset leipomukset ja käsityöt ovat myyjäisten perinnettä. Erityisesti perinnettä jatkavat käsintehdyt villasukat, joiden myynnillä lähetysvaroja on aina kerätty ja tullaan vastakin keräämään.

Suuri kiitos kuuluu vastuun kantajille, jotka erilaisin kädentaidoin valmistivat myyntituotteita. Yhtä suuri kiitos kuuluu heille, jotka näitä tuotteita kävivät ostamassa.