Esitteissä tietoa seurakunnan tapahtumista

Raision seurakunnan kevään 2010 esitteet ovat ilmestyneet. Esitteitä jaetaan seurakuntatalossa, seurakuntakodeissa, kirkossa Tasalan Kamarissa sekä Raision pääkirjastossa. Seurakunnan esiteperheeseen kuuluu yhteensä seitsemän erilaista julkaisua.

Seurakunnan Tapahtumat ja tilaisuudet -esitteestä löytyy tietoa mm. konserteista, Yhteisvastuukeräyksen tilaisuuksista ja kertaluotoisista, kaikille suunnatuista tapahtumista. Esitteeseen on koottu myös messut, erityisjumalanpalvelukset sekä hartaushetket tammikuusta maaliskuun loppuun saakka. Seuraava Tapahtumat ja tilaisuudet -esite julkaistaan ennen pääsiäistä ja siihen tulevat seurakunnan tapahtumat hiljaisesta viikosta toukokuun loppuun asti.

Esiteperheeseen kuuluu Tapahtumat ja tilaisuudet -esitteen lisäksi Diakonian ja seniorityön, Tyttöjen ja poikien, Nuorisotyön, Lapsi- ja perhetyön, Tasalan Kamarin sekä Lähetystyön esitteet. Näihin esitteisiin on koottu erityisesti kyseisen työalan tapahtumat ikäryhmittäin. Työalojen esitteet julkaistaan kaksi kertaa vuodessa, aina elo- ja syyskuussa.

Esitteiden lisäksi tietoa seurakunnan tapahtumista löytyy seurakunnan Internet -sivujen tapahtumakalenterista, perjantaisin Rannikkoseudussa ja lauantaisin Turun Sanomissa ilmestyvistä kirkollisista ilmoituksista, joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina Rannikkoseudussa ilmestyvästä koko sivun ilmoituksesta sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvästä seurakunnan Tule ja katso -lehdestä.