Gospelmusiikin konkari Raisiossa

Raision seurakuntatalolla kuullaan gospelmusiikin konkarin Jukka Leppilammen Rakkaus on tila – konsertti huhtikuussa.

Usko, toivo ja rakkaus tavoittavat Jukka Leppilammen sävelissä kuulijat ikään katsomatta. Vangitsevana esiintyjänä ja koskettavana tulkitsijana tunnettu Leppilampi soisi kaikille saman valaistumisen, jonka hän aikanaan itse koki.

Toivon, että musiikkini on kuulijalle tila, jossa hän voi kokea Jumalan läsnäolon. Tahdon luoda musiikkia, joka inspiroi ja varustaa ihmisiä uskoon, toivoon ja rakkauteen, sanoo Leppilampi.

Jukka Leppilampi on yksi perinteikkäimpiä suomalaisia gospel-artisteja. Ylivieskasta kotoisin oleva Leppilampi oli laulanut mm. kuopiolaisessa Finnforest-orkesterissa ennen liittymistään kangasalalaiseen Tabula Rasa – yhtyeeseen.

Vuonna 1976 ilmestyneen Ekkedien tanssi -albumin jälkeen Leppilammen ja Tabula Rasan tiet erosivat Leppilammen tultua uskoon.

Vuonna 1980 Leppilampi vieraili Pro Fide -yhtyeen levyllä Lauluja kahdesta maailmasta laulusolistina. Tämän jälkeen hän antautui lähes täysin soolo-uralle.

Jukka Leppilampi on saanut Golden Gospel -palkinnon.

Rakkaus on tila -konsertti lauantaina 20.4. klo 15 Raision seurakuntatalossa.
Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 5 €.