Hoosianna, uusia virsiä ja konsertteja adventtiajan alkajaisiksi

Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 27.11. aloitetaan adventin aika Raision kirkossa klo 10 perhemessulla, johon kaikki ovat tervetulleita ja jonka toteutuksessa on huomioitu erityisesti myös lapset.

Messussa kuullaan adventin sanaa ja lauletaan yhdessä Hoosianna -hymni.
1. adventtina otetaan myös virallisesti ja valtakunnallisesti käyttöön virsikirjan lisävihko, jonka 79 uudesta virrestä joitakin on valittu mukaan myös Raision kirkon adventtimessuun. Messun toimittavat Pertti Ruotsalo ja Karoliina Haapakoski ja musiikista vastaavat kanttorit Sini Nieminen ja Jukka Saarinen sekä lapsikuoro Chorus Juniorum ja Laulukammari -kuoro.

Adventin ajan konserttien sarjan Raision kirkossa aloittaa 1. adventtisunnuntain iltana klo 18 Martinus-kuoro kanttori Stephen Evansin johdolla.  Konsertissa kuullaan adventinajan musiikkia ja yhteislauluina lauletaan Hoosianna-hymni ja Maa on niin kaunis. Adventin sanan konsertti-iltaan tuo kirkkoherra Pertti Ruotsalo.

Keskiviikkona 30.11. klo 19 on vuorossa Naiskuoro Resonuksen konsertti ”Lumoa vai lunta” ja sunnuntaina 4.12. klo 18 Patrik Kleemolan kitarakonsertti. Lähempänä joulua, lauantaina 17.12. klo 19 kirkossa konsertoi Pyhän Martin Laulajat.

Tervetuloa mukaan valmistautumaan joulun aikaan!