Hyväntekeväisyyskonsertti Raision kirkossa

Viulutaiteilija Alexander Vinnitski esittää yhdessä Turun Musiikkiakatemian opettajien ja oppilaiden kanssa jo perinteeksi muodostuneen hyväntekeväisyyskonsertin. Konsertin koko tuotto käytetään TYKS:n osaston 416 leukemiaa sairastavien lasten hyväksi.

Tämänvuotisen konsertin teemana ovat wieniläissävelmät. Konsertissa kuullaan muun muassa W.A. Mozartin Jousikvintetto C-duuri sekä A. Schönbergin jousisekstetto Verklärte Nacht Op. 4.

Alexander Vinnitski on muuttanut Turkuun Moskovasta. Hän toimi Turun konservatorion lehtorina useita vuosia ennen siirtymistään Turun ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelmaan.

Alexander Vinnitski on menestynyt kansainvälisissä viulukilpailuissa, joista maittakoon Verceli-kilpailu Italiassa ja Tsaikovski-kilpailu Venäjällä.  Vinnitski opettaa myös Turun konservatoriossa sekä Sibelius-Akatemiassa.  Opettamisen lisäksi Vinnitski toimii aktiivisena kamarimuusikkona ja on tehnyt myös levytyksiä. Alexander Vinnitskin oppilaista useat ovat menestyneet sekä kansainvälisissä että kotimaisissa viulukilpailuissa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelma maksaa 5 euroa.

Wieniläissäveliä -konsertti
sunnuntaina 21.4. klo 18 Raision kirkossa