Hyväntekeväisyyskonsertti Raision kirkossa

Viulutaiteilija Alexander Vinnitski ystävineen esittää Raision kirkossa jo perinteeksi muodostuneen hyväntekeväisyyskonsertin. Konsertin koko tuotto käytetään TYKS:n osaston 416 leukemiaa sairastavien lasten hyväksi.

Tämänvuotisen konsertin teemana on venäläinen musiikki. Konsertissa kuullaan muun muassa Anton Arenskyn Jousikvartetto no 2 op 35, Pjotr Tchaikovskyn muistolle ja Dimitri Shostakovichin Trio no 2.

Alexander Vinnitski on muuttanut Turkuun Moskovasta. Hän toimi Turun konservatorion lehtorina useita vuosia ennen siirtymistään Turun ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelmaan.

Alexander Vinnitski on menestynyt kansainvälisissä viulukilpailuissa, joista maittakoon Verceli-kilpailu Italiassa ja Tsaikovski-kilpailu Venäjällä.  Vinnitski opettaa myös Turun konservatoriossa sekä Sibelius-Akatemiassa.  Opettamisen lisäksi Vinnitski toimii aktiivisena kamarimuusikkona ja on tehnyt myös levytyksiä. Alexander Vinnitskin oppilaista useat ovat menestyneet sekä kansainvälisissä että kotimaisissa viulukilpailuissa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelma maksaa 5 euroa.

Venäläissäveliä-konsertti
sunnuntaina 6.4. klo 18 Raision kirkossa