Ilkka Puhakka itkettää ja naurattaa Raisiomessussa

Evankelista Ilkka Puhakka itkettää, naurattaa, hämmentää ja innostaa raisiolaisia seurakuntatalossa järjestettävässä Raisiomessussa torstaina 27.10. klo 18 alkaen.

Puhakka on värikäs, persoonallinen julistaja, joka rikkoo luutuneita asenteita uskosta ja tuo raikkaalla tavalla esille sellaisen Jeesuksen Kristuksen, joka ei kutsu apaattisuuteen vaan elämään.

Seurakunnassa on monia mahdollisuuksia eri-ikäisille ja erilaisissa elämätilanteessa oleville kohdata toisia ja tulla yhteen. Raisiomessu on suunniteltu niille ihmisille, jotka kaipaavat jumalanpalvelukseensa bändimusiikkia, rennompaa yhdessäoloa ja myöhäisempää alkamisaikaa sunnuntaina.

Messussa ei tarvitse istua koko iltaa paikallaan vaan puheosuuksien jälkeen mukanaolijat pääsevät verryttelemään ja kiertämään eri aiheista kootut sivualttarit. Lopuksi kappelissa ehtoollinen lyhyellä kaavalla ja ilta päättyy teejatkoihin ja rupatteluun.

Raisiomessu torstaina 27.10. klo 18 seurakuntatalossa.