Iltakahvila nuorille Nurkassa

Nuorille suunnattu iltakahvila avaa ovensa seurakuntatalon nuorisotyöntiloissa Nurkassa. Iltakahvila on auki kolmena perjantaina huhtikuussa alkuillasta iltayöhön. Iltakahvilatoiminta toteutetaan yhteistyössä kaupungin nuorisotoimen kanssa.

Projektiin kuuluu, että kolme nuorisotyöntekijää päivystää Raision torilla ja ohjaa nuoria seurakuntatalon nuorisotilassa sijaitsevaan kahvilaan. Siellä nuorten kanssa aikaa viettää niin ikään kolme aikuista. Humalassa kahvilaan ei ole asiaa.

Jos kahvilahanke osoittautuu suosituksi, sitä jatketaan myös huhtikuun jälkeen. Iltakahvilassa nuoret voivat tavata toisiaan sekä seurakunnan ja kaupungin nuorisotyöntekijöitä. Nurkassa on myös tarjolla erilaisia pelejä, lukemista sekä iltateetä.

Nurkan iltakahvila avoinna perjantaina 16.4., 23.4. ja 30.4. klo 18-22