Iltapäivä Lauran kanssa –talkshow ja Jipun konsertti

KokoNainen päivä sinulle –tapahtuman kohokohtana on tänä vuonna Iltapäivä Lauran kanssa –keskustelutilaisuus. Talkshowssa laulajat Lauramaria ja Jippu pohtivat juontajan kanssa mm. sitä, mistä he ovat saaneet voimaa oman elämänsä vaikeisiin hetkiin.  Päivä huipentuu Jipun konserttiin.

Iltapäivä Lauran kanssa on kristillinen talkshow, jonka juontajaa Laura Siltala.  Keskustelemassa ovat laulaja-lauluntekijät Lauramaria ja Jippu. Molemmat laulajat haluavat puhua ja laulaa armosta sekä ilosanomasta.

Talkshowssa pyritään puhumaan evankeliumista sellaisella kielellä ja tavalla, jonka kaikki ymmärtävät. Lähestymistapa on avoin ja ihmisläheinen, kunkin vieraan näköinen ja kokoinen. Jokaisella on lupa olla oma itsensä - niin lavalla kuin yleisössäkin.

Lauramaria on turkulainen laulaja-lauluntekijä. Hän on keikkaillut ja tehnyt omaa musiikkia useamman vuoden ajan. Lauramarialta on ilmestynyt Hyvä tahto -levy 2006 ja uusi levy Pisara on ilmestynyt 2012.

Jippu on julkaissut neljä albumia, joista yksi voitti Emma-patsaan vuonna 2007. Yksi hänen tunnetuimpia teoksiaan on Samuli Edelmanin kanssa äänitetty duetto-levy ”Pimeä onni”.

KokoNainen päivä sinulle huipentuu Jipun konserttiin

KokoNainen päivä sinulle –tapahtuman päättää Jipun konsertti ja pastori Tiina Rautiaisen vetämä hartaushetki. Konserttiin on vapaa pääsy ja sinne ovat tervetulleita myös miehet.

Jipun konsertissa kuullaan hänen omia laulujaan sekä tarinoita niiden synnystä.  Jippu toivottaakin kaikki tervetulleiksi kuulemaan lauluja armosta, joka on kannatellut häntä läpi elämän sekä matkasta ristin luo ja siitä rakkaudesta, joka meidät lopulta parantaa.

KokoNainen päivä sinulle!
la 29.3. klo 9 – 16.15 seurakuntatalossa
Luvassa mm. gospel-lattareita ja kehonhuoltoa, saunomista sekä mielenkiintoinen talkshow.   Lounas omakustannushintaan. Mukaan voi tulla koko päiväksi tai vain osaksi aikaa.

Päivän tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen aamupäivän gospel-lattareihin ja kehonhuoltoon Internetissä osoitteessa:
www.raisionseurakunta.fi/content/naisten-virkistysp%C3%A4iv%C3%A4n-ilmoittautuminen