Iskelmälaulaja Kristiina Mäki mukana Kauneimmissa Joululauluissa

Tuttu turkulainen, iskelmän aurinkoinen tulkki Kristiina Mäki ja hänen tyttärensä Jasmin Rantanen esiintyvät Raision kirkossa järjestettävässä Kauneimmat joululaulut -tilaisuudessa 21.12. klo 22.

Kristiina Mäki aloitti laulajan uransa 70-luvulla. Uran starttina voinee pitää v. 1976 Turussa järjestetyn iskelmälaulukilpailun voittoa. Samana vuonna hän aloitti myös tanssiorkesteri Airiston solistina.

Musiikilla on merkittävä osa Mäen ja hänen musikaalisen perheensä elämää. Vuonna 1984 Kristiina avioitui muusikko Ari Rantasen kanssa. Mäki on keikkaillut usein miehensä sekä lastensa Jasmin ja Nico Rantasen kanssa.

Tangomarkkinoilla Kristiina on sijoittunut upeasti vuosina '91 ja '92, sillä hän oli molemmilla kerroilla 6.sijalla (varasija finaaliin).

Suomen lukuisat keikkapaikat ja konserttiestradit ovat tulleet tutuksi vuosien saatossa ja merkittäviä esiintymisiä on ollut jopa Kanadassa asti.

Kauneimmat joululaulut Raision kirkossa, Kirkkotie 2, Tuomaanpäivän iltana 21.12. klo 22.
Kolehti Lähetystyön hyväksi.