Itsenäisyyspäivän 6.12. sanajumalanpalvelus kello 10 Raision kirkossa

Itsenäisyyspäivä on kansallinen juhlapäivä. Itsenäisyytemme alkuajoista lähtien on silloin valtiovallan määräyksestä pidetty jumalanpalvelus. Myös kirkkojärjestys edellyyttä, että "jumalanpalvelus pidetään itsenäisyyspäivänä ja valtiollisten tilaisuuksien yhteydessä, niin kuin siitä on säädetty tai erityisiä tilaisuuksia varten määrätty" (KJ 2:2). Jumalanpalveluksessa kiitetään maamme vapaudesta ja itsenäisyydestä sekä rukoillaan isänmaan ja kansan puolesta.
Itsenäisyyspäivän kello 10 sananjumalanpalveluksessa kirkossa saarnaa Heikki Arikka, liturgina Pertti Ruotsalo, kanttorina Jukka Saarinen ja Korsulaulajat.
Kunnianosoitus sankarihaudalla sekä seppeltenlasku. Puhe: KilliNallien lippukunnanjohtaja Iida Turunen. Raision VPK:n soittokunta, johtajana Hannes Merisaari.